Onze zakelijke toolbox

"In life you need the right tools to get the job done!"


Wat kunnen we voor je betekenen?

Als ondernemer weet je heel goed wat nodig is om op jouw vakgebied succesvol te zijn. Het is dan ook logisch dat het grootste gedeelte van je tijd hieraan op gaat. Hierdoor is het niet altijd even makkelijk om ook aandacht te geven aan de processen die buiten de corebusiness van je onderneming vallen. Door onze ervaring kunnen we je helpen om met kleine aanpassingen binnen je bedrijfsvoering grote effecten te bereiken en zo de balans in werkdruk te behouden, zelfs bij een (tijdelijk) personeelstekort.

 

Je houdt, als werkgever, je werknemers het liefst zo fit mogelijk. Allereerst vanuit ‘goed werkgeverschap’, maar ook om hoge kosten door verzuim te voorkomen. Van fysieke fitheid is makkelijk een voorstelling te maken, en daardoor is veel verzuimpreventie hierop gericht. Voorbeelden hiervan zijn sporten met korting, aansporen om vaker de trap te nemen of het aanpassen van werkplekken. Mentale fitheid wordt hierbij snel vergeten, terwijl ruim een derde van al het verzuim wordt veroorzaakt door psychische klachten. Daarnaast is de verzuimperiode ook vaak een stuk langer dan bij uitval met een medische oorzaak. Belangrijk dus om ook hier de juiste aandacht aan te geven. Wij helpen je om jouw medewerkers mentaal zo ‘fit’ mogelijk te houden!

Onze zakelijke toolbox

Het optimaliseren en structureren van processen buiten je corebusiness.

Het uitvoeren van een Company Mental Health Check.

Burn-out preventie.

Persoonlijke ontwikkeling van jezelf en je medewerkers.

Het verbeteren van de (interne) communicatie.

Het vergroten van het werkplezier van jou en je medewerkers.

Het verbeteren van de onderlinge samenwerking.

Wij hanteren voor onze zakelijke dienstverlening een uurtarief van € 100,- exclusief btw. Voor het uitvoeren van onze Company Mental Health Check gaan wij uit van een 'fixed fee' afhankelijk van de grootte van jouw onderneming. Wil je weten wat dit voor jouw bedrijf betekent, vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.