Onze workshops

" Work together and achieve more in life!"


Wil je iets met een groepje ondernemen en er ook meteen iets 'mindful' van opsteken? Dan zijn onze workshops een schot in de spreekwoordelijke roos! Onze workshops zijn leerzaam, interactief en vooral heel erg leuk! Ze zijn zowel geschikt voor vriendengroepen als voor collega's. Kijk snel hieronder naar ons aanbod.

Picture Perfect!  

Op welke beroemdheid lijk jij diep van binnen? Welke try-before-you-die activiteit staat nog op jouw bucketlist? Welke superheld is stiekem jouw alter-ego?! Zoveel bijzondere figuren bij elkaar, dat moet een hilarisch plaatje zijn! Deze workshop belooft een hoop lol, en inzicht in hoe jullie jezelf én elkaar zien! Dat kan de onderlinge band alleen maar ten goede komen, toch?! 

Paint it black (& white)

Een superleuke manier om je collega's of vrienden nóg beter te leren kennen. Ga aan de slag met het schilderen van een onderwerp wat jou aan het hart ligt. Verbaas je over jullie creatieve schilder uitspattingen en heb vooral veel lol met elkaar! En, er zit vast nog wel een mooi of bijzonder verhaal achter het kunstwerk. Zó had je elkaar nog nooit bekeken... Dat is zéker voer voor nieuwe gesprekken, denken wij zomaar!

Break-a-bowl

Dit spreek je uit als "breakable", oftewel "breekbaar". Deze workshop draait om perfecte imperfectie... We maken iets stuk en repareren het, maar wél met zichtbare herstelschade. Het doel hiervan is het starten van een bewustwordingsproces. Iedereen heeft "barstjes" opgelopen in het leven, maar dat maakt je niet een minder mooi mens. Integendeel! We delen met elkaar wat we willen delen... Scherven brengen geluk, en in ieder geval een mooi object om trots op te zijn! 

De prijzen van onze workshops zijn inclusief materiaal, een heerlijke lunch en ons gezelschap natuurlijk... Ook krijgt iedereen aan het einde van de workshop nog een leuke attentie mee als herinnering. Voor onze workshops hanteren we een groepsgrootte van 6 tot 10 personen. Voor particulieren kost een workshop € 100,- per persoon, inclusief btw. Voor bedrijven hanteren wij een tarief van € 100,- per persoon, exclusief btw.

Wil je meer weten over onze workshops of ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

KVK: 86355740 | BTW: NL863941059B01 | Bank: NL14 INGB 0675 8967 38 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement