Wat is het?

Ons That’s Life !!POWER!! Coaching abonnement voor bedrijven is dé manier om flexibel te werken aan de mentale fitheid van jezelf en je medewerkers! Mensen zijn tenslotte het productiefst als ze gelukkig en gezond zijn, zowel fysiek als mentaal. Laagdrempelig met maximaal resultaat! Dus vind jij de mentale fitheid van jou en je medewerkers net zo belangrijk als fysiek fit zijn? Wil jij psychisch verzuim geen kans geven en praktische feedback ontvangen waar je direct mee aan de slag kunt?! Sluit nu dan snel je That's life !!POWER!! coaching abonnement voor bedrijven af!

 

Praktisch, Op jou afgestemd, Wanneer het jou uitkomt, Eerlijk en Resultaatgericht!

 

!!POWER!! coaching dus!

 


Hoe werkt het?

That's Life !!POWER!! coaching voor bedrijven is een maandelijks opzegbare abonnementsvorm om jouw medewerkers mentaal in TOPconditie te houden.

Alle deelnemers kunnen gebruik maken van een maandelijks coaching spreekuur (als daar behoefte aan is).

Ook bieden wij deze deelnemers één keer per jaar een leuke training of workshop aan die ze gezamenlijk kosteloos kunnen volgen.

Daarnaast voeren wij jaarlijks gratis de Company Mental Health Check binnen jouw bedrijf uit, zodat jij een goed beeld krijgt van hoe het staat met de mentale gezondheid van jou en je medewerkers.

Alle deelnemers ontvangen maandelijks een mail met daarin afwisselend tips, tricks en/of leuke of inspirerende artikelen op het gebied van mentale gezondheid, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling om zelf mee aan de slag te gaan. 

Als leuke extra bonus krijgen alle abonnees ook nog eens 10% korting op de overige dienstverlening en 20% korting producten uit de giftshop van That’s Life Coaching. 


Wat kost het?

Per actieve deelnemer bedragen de abonnementskosten slechts € 19,95 per maand.


KVK: 86355740 | BTW: NL863941059B01 | Bank: NL14 INGB 0675 8967 38 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement