That's Life Coaching!

“ Do what you love in life!”


Wat wij doen...

Bij That's Life Coaching ondersteunen wij mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, communicatie en groei.

Wie wij zijn...

Shirly Baas

Hi! Ik ben Shirly Baas, getrouwd met Fred, moeder van een studerende zoon en altijd bezig met van alles.. Als ondernemer heb ik met heel veel verschillende mensen mogen samenwerken, heerlijk! Mijn werk was alles, 6 tot 7 dagen in de week, en ik runde daarnaast ook nog ons gezin, het huishouden, de sociale contacten en ga zo maar door. Ook zorgtaken deed ik er nog ‘even’ bij. Tot het moment dat de spreekwoordelijke ‘hoog gehouden ballen’ uit de lucht begonnen te vallen, en ik het gevoel kreeg dat ik mensen, zowel thuis als in mijn bedrijf, tekort deed. Inclusief mezelf, want ik was nooit tegelijk met mijn hoofd en mijn lijf op dezelfde plaats. Al zag ik dit zelf uiteraard als allerlaatste. Klinkt dat logisch? Als ras echte ‘control freak’ was dat voor mij namelijk wél een dingetje.. Ik realiseerde me wel dat ik op dat moment nog vanuit kracht een keuze kon maken, en niet vanuit noodzaak. Ik besloot afscheid te nemen van mijn bedrijf. Achteraf heb ik geen spijt gehad van mijn beslissing, maar makkelijk was het zeker niet. Ook een juiste beslissing is een rouwproces, je wint én verliest iets. Durven kiezen voor jezelf gun ik iedereen! Dat is ook de reden dat ik, samen met René,That’s Life Coaching ben gestart. 

René Driessen

Hoi! Ik ben René Driessen, getrouwd met Linda, vader van 2 (puber) kids én de trotse medeoprichter van That's Life Coaching. In mijn werk heb ik lange tijd leiding gegeven aan meerdere afdelingen binnen een grote organisatie. Het ontwikkelen van medewerkers in combinatie met het oplossen van organisatorische vraagstukken en structurering van processen stond hierin centraal. Hoewel deze periode mij veel mooie dingen heeft gebracht, heb ik ook de keerzijde ervan mogen ervaren. Ik had het gevoel een rol te moeten spelen, omdat dat het nu eenmaal zo hoorde. En hoewel de keerzijde van onrealistische (eigen) verwachtingen steeds meer zijn tol gingen eisen, hield ik mijzelf voor dat dit toch echt de enige weg naar hèt geluk was. Ik zat vast in mijn eigen belemmerende gedachten en de overtuiging dat het niet anders kon. Totdat ik door privé omstandigheden op de feiten werd gedrukt en ik besefte dat er iets moest veranderen en dat iets was ikzelf. Op dat moment heb ik dan ook besloten om voor mezelf en mijn gevoel te kiezen en mijn eigen pad te gaan volgen. En wat ik geleerd heb is dat als je durft los te laten, de dingen die jij nodig hebt op je pad zullen komen. Ik heb dit zelf mogen ervaren en wil jou ook graag laten ontdekken dat dit mogelijk is. Dat betekent echt niet dat je het roer direct volledig hoeft om te gooien, maar wel dat je op een gezonde(re) manier leert omgaan met je eigen verwachtingen en die van de buitenwereld. Verander je perspectief en de wereld verandert met je mee!

KVK: 86355740 | BTW: NL863941059B01 | Bank: NL14 INGB 0675 8967 38 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement