Coaching

“Life is all about getting to know yourself!”Over onze coaching...

Bij That's Life Coaching helpen we je niet om perfect te zijn, maar juist om je imperfecties te omarmen en te vertrouwen op je intuïtie. We gebruiken jouw ervaringen uit het verleden om inzicht te krijgen in jouw huidige kijk op de wereld en vanuit dat perspectief werken we aan verandering. Hoe jij de wereld ziet bepaalt hoe jij de wereld ervaart. Tijd dus om hier een positieve draai aan te geven!


Personal Coaching

Leef jij het leven wat je wilt leven? Zo niet, wat houdt je tegen? Samen gaan we kijken naar wat jij in je leven graag anders zou willen en wat ervoor nodig is om dat doel te bereiken. Change is coming!  

Stress Coaching

Leer de signalen van stress of onrust bij jezelf te herkennen en wat je kunt doen om dit te veranderen. Verklein de kans op gezondheidsklachten of het ontstaan van een burn-out door te voorkomen dat je continu spanning ervaart!

Opkomen voor jezelf

Vind jij het lastig om ‘nee’ te zeggen, hulp te vragen en/of grenzen te stellen? Dan is dit coaching traject op jouw lijf geschreven. Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren, leert vanuit je gevoel grenzen te stellen en krijgt handige tips & tricks om dit in de praktijk toe te passen.


We starten een coaching traject altijd met een kennismakingsgesprek, kosteloos en zonder enige verplichting. Klikt het en denk je dat wij de mensen zijn die jou kunnen helpen? Dan gaan we samen kijken naar welke coaching het beste bij je zou passen.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan via onderstaande button contact met ons op. Of boek direct zelf je afspraak in onze online agenda via de 'book now' button aan de zijkant.

Book an appointment with That's Life Coaching using Setmore

KVK: 86355740 | BTW: NL863941059B01 | Bank: NL14 INGB 0675 8967 38 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement