Coaching

“Life is all about getting to know yourself!”Over onze coaching...

Onze coaching trajecten zijn erop gericht om jou als werkgever in staat te stellen om optimaal gebruik te maken van de talenten van de medewerkers in jouw organisatie. We ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van uitval door overspanning en/of burn-out klachten bij jou of je werknemers. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen beschikt over de mogelijkheden om de uitdagingen in het leven aan te gaan en de beste versie van zichzelf te worden.


Coaching voor professionals

We zien mensen, teams en organisaties niet als losse onderdelen maar als één geheel in de maatschappij. Wij geloven dat als mensen zich gewaardeerd voelen in een team of organisatie, ze van nature geneigd zijn de verantwoordelijkheid te dragen die bij hun taak hoort. De bedoeling van dit coaching traject is dan ook om mensen te leren hun talenten zó te gebruiken dat ze gelukkig zijn in wat ze doen en optimaal kunnen bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Stress Coaching

Leer de signalen van stress of onrust bij jezelf te herkennen en wat je kunt doen om dit te veranderen. Verklein de kans op gezondheidsklachten of het ontstaan van een burn-out door te voorkomen dat je continu spanning ervaart!

Opkomen voor jezelf

Vind jij het lastig om ‘nee’ te zeggen, hulp te vragen en/of grenzen te stellen? Dan is dit coaching traject op jouw lijf geschreven. Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren, leert vanuit je gevoel grenzen te stellen en krijgt handige tips & tricks om dit in de praktijk toe te passen.


We starten onze coaching altijd met een kennismakingsgesprek, kosteloos en zonder enige verplichting. Ben je overtuigd dat wij de mensen zijn die jou kunnen helpen? Dan maken wij vrijblijvend een offerte op maat.


KVK: 86355740 | BTW: NL863941059B01 | Bank: NL14 INGB 0675 8967 38 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement