Bedenktijd en Retourneren Giftshop

"Think about what you really want in life!"


Bedenktijd en retourneren Giftshop

We hopen uiteraard dat het product wat je hebt besteld aan al je wensen voldoet, maar mocht dit nou niet het geval zijn dan heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (al horen we uiteraard graag wat er mis was, zodat we het in de toekomst beter kunnen doen). 

 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd en schoon zijn. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde door ons retour is ontvangen.

 

Op gepersonaliseerde (maatwerk) producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Deze worden volgens de door jou ingevoerde specificaties gemaakt en deze artikelen kunnen dan ook niet geretourneerd worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Meld jouw retour aan via onderstaand formulier en stuur het pakketje in de originele verpakking naar:

 

That's Life Coaching

Hoefsmidstraat 41 / D 3.048

3194 AA Hoogvliet Rt.

 

Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze variëren van € 0,96 tot € 7,95, afhankelijk van de vervoerder. Kijk voor de exacte tarieven op de website van de gewenste vervoerder.

 

Bij het retourneren van de volledige bestelling, restitueren wij het gehele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die hiervoor betaald zijn aan je terug.  De terugbetaling wordt in werking gezet wanneer de geretourneerde producten door ons in goede staat zijn ontvangen.

 

Aanmelden retour


Heb je vragen?

Mail ons

Bel ons

Stuur ons een appje 

Vul het contactformulier in


KVK: 86355740 | BTW: NL863941059B01 | Bank: NL14 INGB 0675 8967 38 | Algemene voorwaarden | Privacy Statement